Wij zijn Emons

Elk van deze drie woorden heeft een belangrijke betekenis en is een geïntegreerd onderdeel van dit concept.

11. Osterweddingen

WIJ

‘Wij' staat voor ‘samen’: niet ik, niet jij, maar wij samen. De beste resultaten worden bereikt door een groep mensen die samenwerken. Emons is niet alleen de familie Emons en niet alleen de directie, maar alle medewerkers samen. Wij doen het werk dat gedaan moet worden samen en wij bepalen het succes van het bedrijf samen.

'Wij' staat ook voor de kracht die voortkomt uit variatie en diversiteit: mannen en vrouwen, mensen met verschillende kennis en ervaring, collega's met verschillende nationaliteiten, maar ook hooggeschoolden en laaggeschoolden. De samengestelde groep van mensen behandelt elkaar op basis van respect en waardering, wetende dat iedereen bijdraagt aan het behalen van het maximum haalbare eindresultaat. En dat maakt iedereen belangrijk.

ZIJN

‘Zijn’ staat voor prestatie, omdat dat is wat mensen leveren. Het is waar dat Emons werkt met de meest innovatieve logistieke middelen, bijvoorbeeld speciale trailers, maar de dienstverlening bij deze middelen wordt uitgevoerd door mensen. De mensen bepalen de kwaliteit en maken het verschil, die mensen zijn de dienst en daarmee zijn zij Emons. Het zijn de mensen die het verschil maken tussen een slechte, gemiddelde of zeer goede dienstverlening.

Emons Driver coach

We are Emons

Emons

Ten slotte staat ‘Emons’ voor het geheel. Natuurlijk bestaat de Group uit verschillende 'concepten' en bedrijven, met elk nog een aantal verschillende merken en afdelingen. Maar samen zijn zij 'Emons'. Eén geheel in goede en in slechte tijden, en zo moet het ook zijn. Samen streven we hetzelfde doel na: het opbouwen van een gezond bedrijf, op basis van duurzame logistieke nicheproducten en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Wij zijn trots op die strategie en de resultaten die daaruit voortkomen.