Onze activiteiten

2WIN Load

2WIN - Emons Cargo

Emons Cargo is gespecialiseerd in het vervoeren van niet stapelbare goederen met een pallet / eenheidshoogte tot 1.80 meter. Twee 2WIN-trailers kunnen drie conventionele trailers vervangen.

Met een 2WIN-vloot van bijna 160 trailers biedt Emons Cargo een one-way-service door heel Europa van hoge kwaliteit.

Bezoek onze website

Van Huët Glass Logistics

Van Huët Glass Logistics is specialist op het gebied van glaslogistiek in Europa en is marktleider op dit gebied. Het bedrijf is een divisie van de Emons Group in Milsbeek. Met 5 dochterondernemingen in Duitsland, Tsjechië, Polen, België en Nederland is
Van Huët Glass Logistics logistiek dienstverlener in de Europese glasindustrie.

Ons doel is om verder te groeien en onze positie in de logistieke markt voor glas te versterken.

Bezoek onze website

Van Huët ELT++

Hofmans

Hofmans

Transport, -Handelsbedrijf Hofmans maakt deel uit van de Emons Group en is gevestigd in Milsbeek. Hofmans is al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van champost-logistiek.

Voor leveringen van Champost, de humusrijke bodemverbeteraar voor de champignonteelt, bent u bij Hofmans aan het juiste adres. Wij leveren elke gewenste hoeveelheid op de door u aangegeven tijd en locatie. We hebben een uitgebreide vloot van trekker-trailer-combinaties en containerwagens om deze leveringen te verzorgen. Voor grote afstanden is vervoer per schip of spoor een in de praktijk bewezen, maar ook ecologisch verantwoord alternatief.

Bezoek onze website

Meierling GMBH

Meierling GmbH Anhänger- und Fahrzeugbau is gevestigd in het Duitse Hagen. Hoogwaardig gekwalificeerde werknemers produceren ieder jaar ca. 200 voertuigen.
De constructies zijn door onze technici ontworpen met gebruik van zeer geavanceerde CAD-systemen en op maat gemaakt voor uw persoonlijke wensen en behoeften. Vervolgens worden de voertuigen met lasapparatuur gemaakt binnen het bereik van de langsdragers en de kipper. Alle lengtevoegen, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, inclusief de volledige basismontage, worden automatisch door lasrobots gelast.

Bezoek onze website

MSA 27 GI-AL-AE 11,9

  • Emons Group Office
  • Ludwigsfelde
  • Emons Group Office
  • Warehouse

HUUR VAN KANTOOR OF MAGAZIJNRUIMTE


Naast logistieke diensten biedt Emons ook magazijn- en kantoorruimte aan. Met faciliteiten in Milsbeek (NL), Nijmegen (NL) en Ludwigsfelde in de buurt van Berlijn (D) heeft Emons vestigingen op verschillende strategische locaties met altijd snelweg-, luchthaven- en havenverbindingen in de buurt. De Emons-locatie in Ludwigsfelde heeft een eigen spoorverbinding en douanefaciliteiten op het terrein.

Bent u op zoek naar kantoor- of magazijnruimte?

Neem contact met ons op